Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Новинару претио смрћу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 05. 2015.

Извор: Дневник

Новинару претио смрћу

Новинара Стефана Цветковића из Беле Цркве напао је мушкарац из тог града и претио му смрћу јер је недавно писао о лабораторијама за узгајање марихуане у околини Беле Цркве.

Цветковић је рекао да га је тај мушкарац прво синоћ вређао и претио му да „не пише о стварима о којима не треба да пише". - Претио ми је смрћу, полио ме пићем, пљунуо ме. Пријавио сам га полицији, а када сам данас излазио из полиције, он ме је сачекао испред зграде и поново ме напао, након чега га је полиција привела - казао је Цветковић.

Коментари (1)

Остави коментар
сре

20.05.

2015.

Slavica [нерегистровани] у 08:32

Hrabri novinari smetaju


Danas na žalost nije česta pojava hrabar novinar a upravo je to Gospodin Stefan Cvetković. Upravo njegovo istrajavanje na istini i smelost da otvori bolne i opasne teme je motiv napada na njega. Iskreno se nadam da je država svesna koliko su binti ovakvi novinari i kako je važno zaštititi ih.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси