Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Претио новинарки
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

11. 05. 2015.

Извор: Дневник

Претио новинарки

Нишка полиција ухапсила је јуче Д.С. (24) због сумње да је претио новинарки дневних листова „Информер", „Курир" и „Народне новине".

Сумња се да је Д.С. јуче пре подне у телефонском разговору вређао и упутио озбиљне претње новинарки. Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова, након чега ће уз кривичну пријаву за угрожавање сигурности бити спроведен Основном јавном тужилаштву у Нишу.

Коментари (2)

Остави коментар
чет

14.05.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 20:53

Slažem se sa prethodnim

Svaka pretnja je za osudu ali i idealna prilika za izlaskom iz prosečnosti kroz ulogu žrtve !? Ne nasedajte dok se ne dokaže mada su u Nišu sudije isprepadane od svega i svačega pa će odrapiti ovog nesrećnika da skinu sedmu silu s'vrata koga je ova provocirala pre nego li što je izbačen iz takta, vašoj "koleginici" ovo nije prvi put . Inače pomenuta je poznata po tome što piše petparačke eseje kao dopisnik iz Niša i "udara" samo na ovakve dok o drugima ćuti, naročito ako su oni njeni prijatelji !

Одговори
сре

13.05.

2015.

Nišlijka [нерегистровани] у 10:17

Prosečna "žrtva"

Svaka pretnja je za osudu ! Ipak sve ovo treba uzeti sa rezervom dok se ne dokaže pogotovo ako imamo u vidu da je pomenuta novinarka sklona ovakvim stvarima i od ranije . Znate, neki su shvatili da je izlazak iz prosečnosti kroz sliku žrtve dobra investicija, naročito kad vas smene sa mesta udruženja novinara Niša !

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси