Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Конкурс за Програмски савет РТВ
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

07. 05. 2015.

Извор: РТВ, Бета

Конкурс за Програмски савет РТВ

Одбор за информисање Скупштине АПВ расписао јавни конкурс за избор кандидата за чланове Програмског савета Радио-телевизије Војводине.

Како је саопштено из Скупштине Војводине, Одбор за информисање конкурс је расписао у складу са Законом о јавним медијским сервисима и Покрајинском скупштинском одлуком о правилима о спровођењу јавног конкурса за избор кандидата за чланове Програмског савета Јавне медијске установе "Радио - телевизије Војводине".

Кандидат за члана Програмског савета бира се из редова медијских стручњака, научника и стваралаца из области културе, као и представника удружења чији је циљ заштита људских права и демократије.

Члан савета не сме бити јавни или политички функционер, а мандат му траје четири године. Исти кандидати не могу бити изабрани на ту функцију више пута.

Текст конкурса је на www.skupstinavojvodine.gov.rs.

Програмски савет РТВ је саветодавни орган који заступа интересе грађана у погледу садржаја који емитује РТВ, има 15 чланова које бира Управни одбор РТВ, између 30 кандидата које предложи Одбор Скупштине Војводине за информисање.

Јавни конкурс објављен је на сајту Скупштине АПВ www.skupstinavojvodine.gov.rs.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси