Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Истрага до краја
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 04. 2015.

Аутор: М. Минић Извор: Спортски журнал

Истрага до краја

Два дана после физичког напада на фоторепортера Спортског журнала Сенада Жупљанина, запосленог у пазарском Одељењу за информисање, Град Нови Пазар је најоштрије осудио тај чин.

У саопштењу достављеном медијима наведено је да се предузимају све потребне мере како би се у потпуности расветлиле околности немилог догађаја, а актери адекватно санкционисали.

„Недопустиво је да било ко на свом радном месту буде изложен притисцима, претњама и физичком малтретирању. У циљу спречавања таквог понашања донето је решење о суспензији с посла и покретању дисциплинског поступка против запослених Љ. А. и Г. Ф. распоређених у градском  се карактерише као „злоупотреба службеног положаја и прекорачење овлашћења”, па би њихово даље остајање на радним местима штетило интересима града. Захтевамо од полиције и тужилаштва да до краја спроведу истрагу и не допусте да овај случај падне у заборав, да грађани поново не буду угрожени од стране лица која су директно или индиректно учествовала у инциденту”.

Због напада на Жупљанина, новопазарска полиција ухапсила је и одредила задржавање до 48 часова Владимиру Кљајићу (37) из овог града, који се раније звао Самир Љајић.

Аклиматизација на Суботицу

Новопазарци су најозбиљније схватили војевање са Спартаком, па су на север Бачке кренули јуче, два  дана уочи утакмице у Суботици. Планирано је да чета Милорада Косановића тренира на терену суботичког српсколигаша Бачке 1901, а у  погону су сви кандидати за најбољи састав изузимајући Филипа Арсенијевића који се жали на бол у леђима.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси