Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Вучић: Не бавим се медијима, али половина је против владе
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 04. 2015.

Аутор: Р. Д. Извор: Политика

Вучић: Не бавим се медијима, али половина је против владе

Премијер Александар Вучић тврди да се не бави медијима али наводи да му је сметало када су му на најбруталнији начин напали породицу. Истиче ипак да његов кабинет ради у атмосфери у којој је „више од пола новина” против њих.

„Сви недељници попут вашег... Је л' има неки да је на страни СНСа? Нема ниједан, изразито су против. Да ли су то Мишковићеве новине, директно или индиректно, није важно, нема никог. Од дневних листова? Који је то дневни лист, осим једног, на страни владе или на мојој страни? Од телевизија, осим једне приватне телевизије, која је то још на страни СНСа?”, запитао је Вучић у интервјуу магазину „Недељник” поводом годину дана рада владе.

„Будите поштени па ми реците једну хумористичку или било какву емисију у којој су критиковани Борис Тадић или мој друг Драган Ђилас? Ко је то смео да ради? Б92, Иван Ивановић? Када је то Иван Ивановић критиковао Драгана Ђиласа? Па никада”, рекао је премијер, напоменувши да је данас свака емисија у Србији о томе „како ћемо да се спрдамо са Александром Вучићем и шта ћемо да слажемо против њега”.

Изузетак је, подсећа, био Мики Манојловић, који је управо у таквој хумористичкој емисији рекао нешто похвално о њему.

„И хвала му што је имао храбрости да то каже јер је један од ретких људи који је показао да има петљу и да има храбрости да то уради”, рекао је Вучић.

Упитан да ли му недостаје „Утисак недеље”, премијер је рекао: „Ја не могу то да кажем. Знате, био бих лицемер када бих сада говорио - ја мислим све најдивније о некоме ко о мени говори најгоре могуће ствари.”

Премијер је додао и како је у једном моменту слушао да је „крив за Антонелу Риху”, а нема појма о чему се ради.

Подсетио је и како је он политички ветеран и да не постоји човек у Србији који је имао толико политичких дуела као он.

„Чак је Ивица Дачић још 1995. године дао изјаву да прва песница радикала није Шешељ него Вучић и да му је много горе и теже са Вучићем него са Шешељем”, подсетио је премијер.

Он је испричао и како се изненадио када му је син Данило рекао: - „Еј, тата, има тројечетворо у разреду који су за тебе.” Питам га: „Код тебе, значи, сви жути?” Ја се извињавам, говорим буквално. Он каже: „Ма какви жути, нема никог за њих.” Сине, па за кога сте ви то? „Ми смо тата за оно: 1389, радикали, Двери, расподелили смо.” Како сте се, бре, расподелили? Шта си ти? „Не”, каже, „нисам за њих, али сви смо ми српски националисти.”

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси