Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Управни одбор РТС ипак чува Миркова?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

22. 04. 2015.

Аутор: Ј. Н. Извор: Ало

Седница заказана за 5. мај

Управни одбор РТС ипак чува Миркова?

Управни одбор (УО) РТС ће на седници заказној за 5. мај бирати наследника Александра Тијанића. Сви кандидати за потенцијалног директора јавног сервиса, а има их 11, током викенда представили су програме свог будућег рада.

Ипак, поједини кандидати који нису прошли ни у 11 потенцијалних веома су огорчени јер нису добили званична објашњења, због чега су њихове пријаве одбачене. Kако сазнајемо, РТС заправо покушава да „купи“ време и што више одужи поступак довођења новог генералног директора.


- За будућег директора гласа се у три круга, у други улазе два кандидата са највише гласова, док се у трећем УО одлучује за једног. Уколико се догоди да нико не буде изабран, расписаће се нови конкурс. Прича се да ће Никола Мирков остати на челу јавног сервиса наредних годину дана, пошто ниједан кандидат наводно не задовољава критеријуме - каже за „Ало!“ извор близак комисији.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси