Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Нападнут новинар у Новом Пазару
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

22. 04. 2015.

Извор: www.beta.informer.rs

Нападнут новинар у Новом Пазару

Радника градског Одељења за информисање у Новом Пазару Сенада Жупљанина, на његовом радном месту, претукао је припадник обезбеђења градске управе у том граду. Према Информеровим сазнањима, Жупљанин је нападнут у ходнику испред кабинета градоначелника Новог Пазара.

- Градоначелник Мехо Махмутовић је у том тренутку имао састанак са амбасадорима неколико земаља а Жупљанин је дошао да направи фотографије са тог догађаја. Тада га је напао члан градског обезбеђења и задао му неколико удараца. Према информацијама које до сада имамо, радник обезбеђења га је напао због тога што није објавио његове слике на градском сајту - рекао нам је извор из градске управе.

Жупљанин, који је и дописник Журнала из овог града, у кратком телефонском разговору за Информер потврдио је да је нападнут.

-У болници сам, прегледи су у току. Имам вртоглавицу - рекао је Жупљанин и додао да је напад пријавио полицији.

Љајић: Привести нападача правди!

Потпредседник Владе Србије Расим Љајић осудио је напад на Жупљанина и од полиције и тужлиаштва затражио да предузму све мере како би нападач био приведен правди.

- Полиција и тужилаштво морају хитно реаговати и нападача Самира Љајића адекватно казнити. Он и група око њега већ дуго врши терор над градским функционерима и одборницима, и нико из градске управе не сме да реагује па морам ја то да учиним. Овакво понашање појединаца је недопустиво. Ово је атак на новинарску професију - рекао је Љајић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси