Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Новинарки смета питање министру?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

21. 04. 2015.

Извор: Б92

Новинарки смета питање министру?

Пет недеља после пада хеликоптера у коме је страдало седам особа, из власти поручују да се чека да тужилаштво утврди кривицу. Моралну одговорност одбацују.

 

Иако је било обећано да ће се поводом пада хеликоптера јавности обратити министар одбране Братислав Гашић, на наше питање премијер је рекао да министар "нема шта да каже с тим у вези".

Упитали смо и министра правде да ли види одговорност и интересантно да питање није сметало ни министру, који је стрпљиво одговарао на сва питања новинара, нити његовим сарадницима, него управо нашој колегиници, новинарки Студија Б. 

"Докле више та питања?", упитала је она. 

Ипак, Селаковић је убрзо одговорио на постављено питање: 

"Ако ме питате да ли постоји нечија моралана одговорност, хајде, реците која је то одговорност, да ли је неко нешто урадио лоше, ако је хтео да спаси један дечји живот."

Селаковић је истакао да је апсолутно уверен да министри одбране и здравља, Братислав Гашић и Златибор Лончар, раде на основу Устава и закона, у интересу грађана и државе, "као што је најбољи интерес био послати војни хеликоптер да се спасе један дечји живот". 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси