Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Новинари у студијској посети
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

20. 04. 2015.

Аутор: М. К. Извор: Привредни преглед

Новинари у студијској посети

Туристичка организација Србије домаћин је групи представника медија из Румуније и Бугарске. Група у Србији борави од 19. до 25. априла.

Током боравка у нашој земљи, представници медија ће се упознати са туристичком понудом Новог Сада, Суботице, Сремских Карловаца, Београда, Аранђеловца и Тополе.

Ово студијско путовање је реализовано уз подршку ПР агенције Медиа Цонсулта из Немачке. Према званичним подацима Републичког завода за статистику, у Србији је у 2014. години боравило 36.959 туриста из Румуније, који су остварили  76.982 ноћења, што је пораст од 13 одсто у односу на претходну годину.

Гости из Бугарске, којих је у 2014. години у нашој земљи било 51.424,  остварили су 88.953 ноћења и тако забележили пораст од 20 одсто у поменутом периоду у односу на 2013. годину.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси