Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Нападнут новинар Владимир Јешић у Инђији
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

15. 04. 2015.

Извор: Бета

Нападнут новинар Владимир Јешић у Инђији

Новинар Владимир Јешић нападнут је данас на улици у Инђији, а он је оценио да је разлог за напад на њега само то што је брат бившег градоначелика Инђије Горана Јешића.

 

"Ходао сам улицом у близини зграде у којој станује мој брат, када је на мене изненада и без икаквог повода насрнуо крупан човек у црној јакни. Ударио ме је, гурнуо на ограду и претио ми је смрћу", рекао је Јешић за агенцију Бета.

Он је додао да је након тога нападач побегао у једном сивом аутомобилу и навео да је полиција веома брзо реаговала и да је пронашла аутомобил.

"Не можете да верујете каква је психоза направљена у Инђији. Ту су црни џипови, ту су сумњиве особе које никада нико раније није видео у Инђији, грађани су уплашени", казао је Јешић и додао да се ситуација смирила након интервенције полиције.

"Након интервенције полиције, сумњивци у црним јакнама и у црним џиповима су се разбежали и ситација се смирила", испричао је Јешић.

У Инђији се сутра одржава ванредна седница Скупштине општине, на којој треба да се нађе иницијатива СНС за смену председника општине Петра Филиповића из Демократске странке. ДС је раније оптужио СНС да покушава на силу, кроз уцене и претње одборницима ДС-а, да преузме власт у Инђији, а СНС је те оптужбе одбацио.

Коментари (1)

Остави коментар
сре

15.04.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 19:45

pa sad....

Pravde nema, a brat mu je pravi krimos.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси