Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Медији: ККР група купује ТВ Прва и Б92?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 04. 2015.

Извор: Танјуг, РТВ

Медији: ККР група купује ТВ Прва и Б92?

Амерички инвестициони фонд "ККР група", којим руководи Дејвид Петреус, бивши директор америчке обавештајне агенције ЦИА, планира да купи и две телевизије у Србији с националном фреквенцијом, Б92 у Прву, пише "Информер".

 

Лист наводи и да "ККР група", која је већ власник највећег кабловског оператера СББ и "Гранд продукције", планира да прошири медијску империју у Србији, куповином ове две телевизије.

Представници "Јунајтед групе", ћерке фирме ККР, која поред СББ и "Гранда" поседује и бројне спортске канале, тајно преговарају с грчком "Атена групом" о преузимању две телевизије у Београду, наводи "Информер".

Према изворима овог листа, у игри су десетине милиона евра, али договор још није постигнут.

"Јунајтед група" у Србији већ поседује СББ, Тотал ТВ, Гранд продукцију и телевизију, Спорт клуб, 8 канала, Н1, Синеманију и ТВ Ултра, подсећа "Информер".

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси