Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Заштитник грађана осудио напад на кућу Милорада Вучелића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 04. 2015.

Извор: Танјуг

Заштитник грађана осудио напад на кућу Милорада Вучелића

Заштитник грађана Саша Јанковић осудио је данас напад "Молотовљевим коктелом" на породичну кућу Милорада Вучелића у Црвенки.

 

"Такав чин насиља према јавној личности, која је главни уредник једног листа, кажњив је и дубоко штетан", наведено је у саопштењу.

"Починиоци овог дела морају бити пронађени и кажњени", закључује заштитник грађана.

На породичну кућу главног уредника недељника "Печат" Милорада Вучелића у Црвенки синоћ је бачен Молотовљев коктел, саопштила је редакција тог недељника.

 

Коментари (1)

Остави коментар
чет

09.04.

2015.

Комнен Коља Сератлић [нерегистровани] у 22:50

Раклама

Да ли би се дигло оволико прашине да није у питању Вучелић. Требало би све људе, којима неко запали стан, кола, људе којима се свакодневно пријети, заштитити. Јављам се не ради Вучелића, већ ради господна и чувеног заштитника нас , ајде да кажем граађана (значи није заштитник сељака они не спадају у становнике Србије), Саше Јанковића. Томе господину смо два пута уручивали докумантацију о највећој крађи станова, вила и кућа, те 350 милиона динара. Присутвовао је и на једној нашој конференцији за штампу.Око 400 несрећника остало је без станова које су крваво платили. Све је поткријепњено документима, а Сале нам је два пута одговорио да се обратимо суду. Ми смо се прије молбе да нам помогне, обратили судовима, а они већ 15 година киселе наше тужбе, лоптају се са њима од односвних судова до Вишег у чувеној Тимочкој улици, а онда поново враћали основним судовима и тако из године у годину, јер нам не дозвољавају да исцрпимо све судске инстанце, како би се обратили Европском суду за људска права. Мангупарија је то велика. Када смо обавијестили Салета шта раде судови, одговорио је да се заштитник грађана не бави том врстом заштите. Дакле, Сале не штити толики број људи и највећу пљачку некретнина, не само у Србији.Велики број несрећника је умро,а неки су једном ногом у гробу. Али не лези враже, Сале се ангажовао да заштити чувеног Вучелу икао није сачекао да се утврди како је дошло до напаада и ко је напао високо ограђени посјед у Црвенки. У реду, немам ништа против, али нас несрећнике неће да заштити, јер су у крађу наших кровова над главом умијешани они од којих Сале дрхти да не изгуби положаај који обнааша годинама. За његов поновни избор гласала је и нова позиција и стра опозиција у Скупштиниу. Дакле, Сале, чувени Јанковић, је као умиљаато јагње које двије овце сиса. Покојана Верица Бараћ нас је своједобно упутила на Сашенку, зато смо га и позвали на конференцију за новинаре и уручили му документацију. Али Сашенко неће да "удари" на лапове и предсједнике стамбених комисија свиох ових дугих година, а то су Вујовић, Ивковић, Наумов, и највећи кровци Зоран Живковић и чувена Калановићка. Садашњи предсједник Стамбене комисије Владе Србије Расим Љајић већ годину дана прави се "на тошата" и неће да нам одговри на наше молбе да нас прими на заговор. Молили смо га да нам само одговори да неће да нас прими. Али аваза од њега нема, што говори колико је осион и неваспитан. Пгледајте "Отворено писмо предсједнику Стамбене комисисје Владе Србије Расиму Љајићу" . Под ти насловом га можете прочитати у сваком моменту, објављено је и у земљи и у иностранству. Надамо се да ћете прочитати овај осврт и да ћете се стидјети и застидјети.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси