Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Молотоваљев коктел бачен на кућу Милорада Вучелића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

08. 04. 2015.

Извор: Блиц

Молотоваљев коктел бачен на кућу Милорада Вучелића

На породичну кућу главног уредника недељника "Печат" Милорада Вучелића у Црвенки у уторак увече је бачен Молотовљев коктел, саопштила је радакција "Печата". У саопштењу се наводи да редакција овај претећи чин сматра насртајем на слободу изражавања и слободну, патриотски орјентисану уређивачку политику коју "Печат" негује од оснивања.

 

"Печат" позива све колеге новинаре, домаћа и међународна струковна удружења те домаће и међународне заштитнике грађана и медијских слобода, да им се придруже у јавној осуди овог вандалског и нецивилизованог напада.

Истовремено, "Печат" изражава поверење у рад надлежних државних органа, с надом да ће у кратком року открити извршиоце и инспираторе овог чина. 

Коментари (1)

Остави коментар
сре

08.04.

2015.

Kolega [нерегистровани] у 19:15

Nespretno saopstenje

Svako nasilje je za osudu, tako i ovaj nasrtaj na kuću jednog glavnog urednika.
Međutim, ne smatram da je UNS, kao profesionalno novinarsko udruženje, dužan da u svojoj osudi navede zaslugu glavnog urednika za "патриотски орјентисану уређивачку политику". Ovo se kosi sa prirodom novinarstva. "Patriotsko" novinarstvo je uvek pristrasno.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси