Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Награда за Дмитровића и Миру Адању Полак
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

08. 04. 2015.

Извор: Танјуг, РТВ

Награда за Дмитровића и Миру Адању Полак

Директору и главном и одговорном уреднику Компаније Новости Ратку Дмитровићу и новинарки, продуценту, ТВ уреднику Мири Адањи Полак синоћ је у Матици српској, у Новом Саду уручена награда "Капетан Миша Анастасијевић".

У образложењу жирија којим је председавао в.д. ректор Универзитета у Новом Саду Радован Пејановић наведено је да је Дмитровић без премца у ангажованом и квалитетном информисању.

Адања Полак је награду добила за културу комуникације и афирмацију спрске уметности и културе.

Мира Адања Полак ауторка је и водитељ емисија "Ви" и "Ексклузивно". Интервјуисала је бројне познате личности из света уметности, политике, бизниса и шоу-бизниса.

Награде "Капетан Миша Анастасијевић" додељују се најбољим ствараоцима у привредном и друштвеном животу у Србији, који су својим радом обележили протеклу годину.

Награда "Капетан Миша Анастасијевић" додељује се од 2000. у оквиру пројекта Пут ка врху, ради афирмисања привредног стваралаштва, предузетничке културе и друштвених вредности у Србији, а носиоци пројекта су новосадска Агенција Медија инвент, универзитети у Новом Саду и Београду, уз помоћ привредних комора у земљи.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси