Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Николић: Медији преко Шешеља руше Владу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

04. 04. 2015.

Извор: Блиц

Николић: Медији преко Шешеља руше Владу

Медији не треба да се уплићу у случај Војислава Шешеља јер могу само да одмогну. И знам већ ко је на чијој страни. Сад вам кажем искрено нико од њих није на страни Шешеља, али ће искористити сваку могућност да сруше Владу рекао је председник Србије Томислав Николић.

У интервјуу за Телевизију Ћуприја, Николић је оценио да је захтев да се Шешељ врати у притвор Хашког трибунала „својеврстан притисак на целу Србију“ и да Влада Србије у том случају има његову подршку.

Србија има законе које мора да поштује и по њима је сарадња с Хагом обавезујућа. И увек је тежак осећај када морате да сарађујете зато што је то искључиво по закону, а не по правди, по Богу, или по истини, рекао је Николић.

Николић је казао да, у случају Шешеља, Влада има његову подршку да спроведе законе, а да само најпре треба да провери какво је здравствено стање председника СРС, који има рак дебелог црева.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси