Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Синдикат и друштво
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

03. 04. 2015.

Аутор: Р. П. Извор: Данас

Синдикат и друштво

„Сарадња синдикалних организација и медија“ и „РХ центри, бање и туризам преко синдиката репови прошлости или корак у будућност“ биле су теме округлог стола који је прошлог викенда одржан у хотелу „Панорама“, у организацији Синдиката града Новог Сада и општина (СИНС) и Туристичкоспортског центра „Златар“.

Учесници скупа двадесетак локалних, регионалних и покрајинских новинара и представника репрезентативних синдикалних организација, закључили су да су односи медија и синдиката последњих година изузетно комплексни јер су условљени политичким или финансијским менторима.

И док су представници „седме силе“ синдикалцима сугерисали да се не баве организовањем ликовних конкурса, трибина и сличних ствари, већ искључиво правима радника и борбом за побољшање њиховог изузетно тешког положаја, представници синдиката су подсетили медије да су они ти који креирају мишљење јавног мњења, уз оцену да су затупили оштрицу пера, посебно када је у питању критика власти.

Док је на Златару функционисао РХ Центар, СИНС је са овом установом имао одличну сарадњу јер су наши корисници за приступачну цену добијали одличне услове за одмор и рекреацију, али и за лечење и рехабилитацију болесника.

Радујемо се и подржавамо планове овдашњих челника власти и ТСЦ-а да некадашњи Завод поново пусте у рад, а до тада ћемо настојати да ојачамо партнерство са „Панорамом“ јер смо и ми и наши корисници задовољни, како менаџментом и особљем овог хотела, тако и смештајем, ценом и квалитетом услуге, истакла је Јасмина Пламенац, директорка СИНС-а током разговора о другој теми округлог стола.

Скупу су иначе, присуствовали и председник општине Димитрије Пауновић и директорка ТСЦ Ивана Новаковић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси