Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Функционер Треће Србије оптужио новинарку да је шпијун
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

01. 04. 2015.

Извор: Бета

Функционер Треће Србије оптужио новинарку да је шпијун

Генерални секретар странке Трећа Србија и њен одборник у Скупштини града Новог Сада Александар Ђурђев оптужио је новинарку "Блица" Ану Лалић да ради за "хрватску обавештајну службу".

 

"То је све оркестрирана кампања коју против Треће Србије води лично новинарка (Ана Лалић) и хрватска обавештајна служба за коју ради", рекао је Ђурђев за Блиц, након што га је новинарка упитала да прокоментарише оптужбе да је напао конобара у Скупштини града и оптужио га да му је сипао отров у кафу.

Блиц је у данашњем тексту навео да је Ђурђев конобара понижавао пред десетак људи у кабинету свог страначког колеге, заменика председника Скупштине града Мирослава Илића.

Након одбијања да попије "отровану" кафу, Ђурђев је шољицу од беса разбио тако да је кафе било по целом кабинету, испричао је конобар Драган Новаковић за Блиц, што је Ђурђев касније демантовао.

"Говорио ми је: 'Ђубре једно, шта си то сипао у кафу' и инсистирао да сазна 'за кога ја радим'. Директно ме је оптужио да желим све да их отрујем. Терао ме је пред свима у кабинету да попијем кафу коју сам донео. Одбио сам га више пута, а он је затим из беса разбио пуну шољу", испричао је конобар који 27 година ради у Скупштини града.

Додао је да је кафа завршила свуда: по зиду, његовом оделу, као и по самом Ђурђеву и навео да је канцеларија због тога исте вечери окречена.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси