Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Предложио себе за директора РТС на чак 1,200 страна
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

28. 03. 2015.

Аутор: М.Б. Извор: Курир

Предложио себе за директора РТС на чак 1,200 страна

Највећу пажњу Управног одбора РТС приликом отварања пристиглих пријава за генералног директора Јавног сервиса привукла је она коју је поднео Драган Ђукић (44), економиста из Новог Сада.

Он је у кутији доставио свој план за унапређење ове медијске куће у наредних пет година на чак 1.200 куцаних страна! 

Перфекциониста 

Ђукић у разговору за Курир наводи да је његов програм тематски садржан и приказан по стварним поглављима рада и да није могао да буде представљену мањем обиму.

У свом животном и пословном раду никад нисам био површан, већ веома професионалан, темељан и доследан. Искрено сам замолио да ми цењени чланови Управног одбора РТС опросте на мојој обимности. Нисам могао површно да дефинишем и изложим овако озбиљан план који сам писао готово годину дана, објаснио нам је Ђукић.

Он додаје да не може прецизно да дефинише на шта конкретно ставља акценат у кандидатури, али да пре свега треба да се измире сви дугови РТС и с обзиром на то да је процес дигитализације у току, мисли да је бесмислен велики број запослених.

На питање да ли се нада да ће постати директор РТС пошто је прошао први елиминациони круг са још 13 кандидата, каже да не ваља ништа прогнозирати, поготово не у Србији.

Богата биографија

Ђукић има магистратуру из менаџерства у медијима, председник је Асоцијације електронских медија Војводине, те дугогодишњи директор РТВ Делта из Новог Сада. Радио је и за ТВ Фокс, руску државну федералну новинску агенцију МИА Новости, асистент је у настави на Високој техничкој школи у Новом Саду, граду у којем и живи. Био је кандидат за директора РТВ Војводине 2013. 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси