Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  "Нисмо бојкотовали Даницу Вученић"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

19. 03. 2015.

Извор: Бета, Б92

"Нисмо бојкотовали Даницу Вученић"

Шеф посланичке групе СНС Зоран Бабић рекао је данас да његова странка није бојкотовала новинарку Радио-телевизије Војводине Даницу Вученић.

 

"Апсолутно нисмо бојкотовали новинарку", рекао је Бабић на телевизији "Пинк" и додао да је Даницу Вученић веома уважавао.

Он је казао да је у емисији "Један на један" прошле године гостовао три пута и да је "веома волео вербални фајт" с новинарком, како би бранио ставове које заступа СНС.

Према његовим речима, СНС је из својих опозиционих дана научила да поштује медије и медијске слободе, јер је пре 2012. године јавни сервис био недоступан за представнике те странке.

Досадашња новинарка Радио-телевизије Војводине (РТВ) Даница Вученић изјавила је да је одлучила да напусти новинарство јер је, због бојкота представника власти, онемогућена да у име публике постави питања од значаја за јавност.

"Од тренутка када сам у својој емисији угостила Ољу Бећковић, представници власти нису хтели да ми долазе у госте. Разумела сам то као бојкот", рекла је о разлозима одласка са РТВ-а за дневни лист Данас Даница Вученић.

Она је додала да је тако била онемогућена да у име публике постави питања од значаја за јавност и да је постала свесна да неће моћи да угости никога из владајуће Српске напредне странке, чиме је "утерана у једностраност".

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси