Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Стефановић: Јанковић није надлежан кад му одговара
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

19. 03. 2015.

Извор: Политика

Стефановић: Јанковић није надлежан кад му одговара

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић оценио је синоћ да Заштитник грађана увек проналази да није надлежан када му то одговара или да је надлежан и тамо где није.

„Међутим, очигледно ми је да се све време понаша као острашћени припадник бившег режима и странке која га је и предложила за функцију заштитника грађана. Надам се да због лично изнетог мишљења нећу бити изведен на стрељање, јер сам се усудио да критикујем Сашу Јанковића”, навео је Стефановић у саопштењу достављеном Танјугу.

Поводом негодовања министра Стефановића што независни органи нису реаговали на објављивање фотографија малолетног сина председника владе.

Заштитник грађана Саша Јанковић саопштио је раније јуче да он не може да води поступке контроле рада медија, већ да води поступке контроле органа власти.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси