Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Објашњење читаоцима
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 03. 2015.

Извор: Веб редакција ”Политике”

Објашњење читаоцима

Агенција Бета се извинила Радоју Симићу, директору Института за мајку и дете ”због непрецизне интерпретације његове изјаве дате РТС-у”, али се није извинила читаоцима и редакцијама које су корисници њеног сервиса због тога што је по тој ”интерпретацији” беба од пета дана ”стигла вечерас у Београд, након што је због одрона у месту Пивнице код Богутовца, заустављено санитетско возило којим је превожена из Новог Пазара”.

Ту вест је, као хитну, и као добродошли почетак расплета драме, немајући у том моменту разлога да сумња у њену веродостојност, објавила и ”Политика онлајн”, и факсимил са нашег сајта је сада свугде на друштвеним мрежама, из чега се стиче погрешан утисак да је то наша брука. Није, вест смо повукли кад се, нажалост, показала нетачном, јер се спасилачки подухват претворио у велику трагедију.

Зато се, у име Бете, извињавамо својим читаоцима, док агенција још дугује извињење нама и другима.

 

Коментари (1)

Остави коментар
пон

16.03.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 13:23

pitanje

Dragi moji, nije to samo Betina bruka, i vasa je. Ne zabadajte glavu u pesak, nije vase da se izvinjavate u ime Bete, vec u svoje za svoj deo propusta, odnosno losega rada ili nerada. To sto ste bez ikakve provere o dogadjaju pustili samo Betino saopstenje, govori vise o vama a ne o njima. Taj dogadjaj za vas je bio nista, nebitan. Nije vam palo na pamet da sami proverite da li je dete stiglo u bolnicu i da sami poradite dodatano na prici. Dakle nema tu novinarastva, to je razlog zbog koga vi svima nama dugujete izvinjenje, a ne da pljujete kolege iz Bete. Dovoljno su oni sami sebe pljunuli...

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси