Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

11. 03. 2015.

Аутор: Ивана Мићевић Извор: Вечерње новости

Парови

Мими Оро из притвора стигла пред камере ријалитија „Парови“.

 

Оптужена за проституцију жели да, како каже, народу покаже шта је морал.

До ње Маца Дискреција, која се хвали да је ожењенима дискреција загарантована. У трилинг старлета ушла је и извесна Атина Ферари. Ужа специјалност плес око шипке!

Луксузну кућу деле са још 19 укућана, од којих бар половина тек покушава да се домогне својих 15 минута славе. И, добро им иде. Јер осим што дане проводе у директном преносу националне телевизије, осванули су и на насловницама већине таблоида. Њихове задњице и "за све паре" попрсја отварају вести портала. Јер, голотиња, простота, доносе паре, повећавају број кликова и продатих примерака.

Али улога таблоида мало је другачија од телевизијске. Док они који емитују "Парове" отворено ризикују да плате казну, таблоиди се крију иза моралних ограда и згражавања. Уз шест голих попрсја и једном задњицом на две јучерашње насловнице стоје и оцене страшно, Содома и Гомора, брука... Тик уз гологузе старлете најављен је православни молитвеник. Ваљда да се читаоци помоле после грешних мисли. И баш то ишчуђавање је најспорније.

Таблоиди нису смерни, већ лицемерни. Да не желе да промовишу простоту звезда ријалитија, не би њима мамили читаоце. Голотиња на насловници проверена је формула за дизање тиража. Згражавање је само лош алиби. Нека се препознају и они који новине купују једино када виде задњицу на насловној. Због њих она и јесте ту.

А да, огласио се и министар културе Иван Тасовац. Рекао је да су "Парови" дно дна. Мада, чини се да министар не прима плату да би се згражавао, већ да би бринуо о томе шта се приказује на ТВ екранима и насловницама штампаних медија.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси