Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Због безбедности одложен "Репортер"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 03. 2015.

Извор: Б92

Због безбедности одложен "Репортер"

ТВ Б92 је у договору са уредницом редакције Инсајдер Бранкицом Станковић одлучила да до даљњег одложи емитовање емисије "Репортер". Одлука је донета иако је нова емисија "Репортер", која је емитована прошлог понедељка, постигла добар рејтинг и изазвала бројне реакцијe. За ТВ Б92 најважнија је безбедност наших новинара и у овом тренутку једино рационално решење јесте да одлагањем емисије бар на неки начин заштитимо новинаре редакције Инсајдер.

Уредница те емисије Бранкица Станковић већ годинама има полицијско обезбеђење, а исмевање целе ситуације у којој се налази додатно је угрозило њену али и безбедност новинара из њеног тима.

Исто тако схватили смо да друштво у којем живимо нажалост још није сазрело да на прави начин прихвати отварање бројних тема којима се ова редакција годинама бави.

Унапред свесни да ће ова одлука изазвати различита тумачења истичемо да редакција Инсајдера остаје саставни део Б92 и да ће као и до сада имати сву подршку уредништва куће у којој су запослени.

 

Коментари (1)

Остави коментар
пон

09.03.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 17:34

odlicno

Konacno B92 postaje normalna tv stanica.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси