Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Вучић: Шокиран сам, органи државе ће да реагују
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

07. 03. 2015.

Извор: Блиц

Вучић: Шокиран сам, органи државе ће да реагују

Премијер Србије Александар Вучић шокиран је нападима напредњака на новинарку „Блица“ Ивану Анђелковић која је, само зато што је радила свој посао, месецима изложена медијској тортури локалног медија ТВ Јумбо.

 

На питање „Блица“ шта ће да предузме тим поводом као премијер, али и председник странке чији чланови малтретирају, вређају и прете новинарки Ивани Анђелковић, Александар Вучић је рекао да је то недопустиво.

- Нећу ништа да предузимам као председник СНС, али хоће надлежни органи ако је то тачно. Ја сам шокиран ако је то истинито - рекао је Вучић.

А новинарка „Блица“ јуче се поново нашла на мети примитивних и увредљивих текстова објављених на порталу ТВ Јумбо, дан након што је наш лист објавио текст „Напредњачки линч новинарке ‚Блица'“.

Иако смо објавили све уговоре, све дописе надлежних институција, које јасно доказују да је тачно све што смо писали о сумњивим пословима власника портала Миодрага Станковића и директора ЈКП „Наис“ Дејана Андрејевића, аутори текстова на поменутом порталу настављају да се бране нетачним тврдњама да „‚Блиц' шири лажи“.

Поменути портал, који је близак градској власти и Српској напредној странци, наставио је да вређа нашу новинарку и компанију „Рингиер Аxел Спрингер“ наводећи низ неистина о компанији.

Одакле толика бахатост коју непрекидно демонстрира овај портал и ко стоји иза њих требало би да испитају надлежни органи, али и централа Српске напредне странке, с обзиром на то да је Андрејевић члан странке.

Ивана Анђелковић је поднела кривичну пријаву за угрожавање сигурности, и Тужилаштво тренутно разматра овај случај. Власник портала Миодраг Станковић, чији син Марко Станковић ради у нишком Водоводу као шеф протокола, константно прозива „Блиц“ и нашу новинарку и тиме покушава да остави утисак да је заиста жртва некаквог неправедног медијског прогона. А није. Ни он, ни његова породица, ни „пословни партнери“.

Управо супротно, медијски прогон доживљава новинарка „Блица“. Редакција „Блица“

Поштењачина

Напредњаци у Нишу, упркос доказима које им дајемо на увид, своје грешке правдају тврдњама да су текстови наручени и лажни. Народни посланик СНС Братимир Васиљевић, који је крао струју (званичан одговор из „Југоистока“), махао је на скупштинској седници склопљеним папиром и најавио да ће се са оним ко је писао погледати на суду. „Југоисток“ је „Блицу“ доставио званичан документ о Васиљевићевом дугу и искључењима и неовлашћеним прикључењима.

Коментари (1)

Остави коментар
нед

08.03.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 10:45

Братија

Молим вас да буде јасно да је ТВ Џамбо само карикатура од ТВ која се види у неколико улица једног нишког квартаи заиста је срамота да градски Водовод даје њима било какве паре.Та ТВ кућча вероватно нема и потребне дозволе за рад .Иначе и неке "новинарке" Џамба раде у информативнј служби Водовода у којој иначе има више десетина радника који не знају шта раде.То је једна братија која се мора раскринкати, а новинарка Блица није крива и само је начела причу о овој безобразној "братији" која арчи паре грађана Ниша. То добро зна градоначелник Перишић, а морао би знати и господин Вучић.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси