Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Шешељ: Забрањен сам на свим телевизијама
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 03. 2015.

Извор: Фонет, Мондо

Шешељ: Забрањен сам на свим телевизијама

Лидер Српске радикалне странке на трибини у Крушевцу истакао да га највише брине економска сфера, јер се ова власт много задужила, а потом цензура у медијима, чија је и сам жртва.

"Најгоре је то што ће ја морати да враћам те дугове, када будем дошао на власт", рекао је Војислав Шешељ и поручио је да СРС нуди алтернативу и да грађани треба да јој верују, јер је деценијама остала верна својим идеолошким принципима и политичким ставовима и спремна је да се жтртвује за своју идеологију.

Шешељ је рекао да је премијер Србије Александар Вучић после изласка из СРС стекао изражену вољу за моћ, а сада би мало на исток, мало на запад, што је немогуће, јер се не може седети на две столице.

Лидер радикала је истакао да је премијер забранио његово појављивање у свим електронским медијима са националном фреквенцијом, па му је једино преостало да организује трибине и да гостује на локалним и регионалним телевизијама.

"Има доста места у Србији где нисам могао ни то да добијем, па смо онда, како би добили одговарајуће сале, морали да заказујемо јавне трибине под изговором промоције мојих књига", рекао је Шешељ.

Гашић да да термин

Он је поручио да зна да телевизју у Крушевцу држи министар одбране Братислав Гашић, кога је позвао да му хитно закаже емисије.

Позваћу Гашића да ми хитно закаже емисије на својим телевизијама, или ће са мном имати посла, јер ово што су га прозивали око средње школе и факултетске дипломе је дечја игра за оно за шта ћу га ја про зивати", поручио је Шешељ.

 

Коментари (1)

Остави коментар
чет

05.03.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 23:56

ЈОШ И ВИ!

Немојте, молим Вас, да се и Ви бавите Шешељом! Жао ми га је што су га толико дуго тамо држали, али није на УНС, бар по мени због уважавања организације, да преноси измишљене жалопојке наводног политичара који је увек био бар на граници инцидента. Према свима, посебно и кад су новинари у питању. Сматрам, уз то, да и повратак своме дому користи као провокацију...

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси