Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Наставак владине кампање против БИРН-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 02. 2015.

Аутор: Д. Д. Извор: Данас

Наставак владине кампање против БИРН-а

Дистрибуција новина на енглеском језику Belgrade Insight обустављена је на београдском аеродрому и центрима Туристичке организације Београда, објавила је Балканска истраживачка мрежа (БИРН), којој се „чини да је ово наставак кампање“ Владе Србије против БИРН.

 

Од фебруара ово издање БИРН више није доступно на једном од највећих дистрибутивних места у Туристичкој организацији Београда.

Такође, иако је дистрибуција бесплатних примерака ових новина заустављена и у Дуфрy објектима на аеродрому Никола Тесла, преговори са овом компанијом и даље су у току.

Дуфрy, који снабдева робом више од 1.700 продајних објеката на аеродромима, крузерима и лукама широм света, уклонио је Belgrade Insight са својих продајних места 6. фебруара.

Из Дуфрy, који од маја 2008. године сарађује са БИРН, кажу да не постоји уговор који их обавезује да наставе дистрибуцију Belgrade Insight.

Миодраг Поповић, в. д. директора ТОБ, рекао је да садржај новина није погодан за туристички инфоцентар, преноси БИРН.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси