Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Хит: Плаћају праћење телевизији без дозволе
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

04. 02. 2015.

Аутор: И. Анђелковић Извор: Блиц

Хит: Плаћају праћење телевизији без дозволе

Директор нишког Водовода Дејан Андрејевић (СНС) од октобра 2013. новцем Јавнокомуналног предузећа плаћао је месечно по 45.000 динара за „медијско праћење“ Телевизији „Јумбо“ која, према евиденцији РЕМ (бивши РРА), нема дозволу за рад!

Поменути „медиј“ у власништву је Миодрага Станковића, оца шефа протокола у Водоводу Марка Станковића (СНС) и блиског Андрејевићевог сарадника.

Портал који функционише у склопу телевизије, према подацима Министарства културе и информисања, такође званично не постоји, али како је наш лист писао, између осталог, служи за вређање функционера како самих напредњака, тако и опозиције и новинара.

Према подацима до којих је дошао „Блиц“, уговор са медијем који нема дозволу за рад потписао је Андрејевић, те је према нашој евиденцији, нишки Водовод (ЈКП Наисус) за неколико месеци у 2013. и 2014. години платио око пола милиона динара за „медијско праћење“ на ТВ Јумбо.

Редакција „Блица“ упутила је питања директору Водовода да образложи зашто је потписао уговор са медијем који нема дозволу, међутим, он није одговарао на позиве и мејлове.

Коментари (1)

Остави коментар
чет

05.02.

2015.

Radnik JKP "Naissus" [нерегистровани] у 22:51

Krađa

Izgleda da su na "Jumbo" televiziji objavili za "smanjenje" plata od 17 % ( JKP "Naissus" je firma koja ima svoj izvor finansiranja,nije na nikakvom budžetu ) , pošto nisam primetio Rešenje ( Obaveštenje ) nigde istaknuto u firmi. A kad je tajno ( neobjavljeno ) , to se jednom rečju zove krađa. Pošto su "sindikati" zauzeti planiranjem raznih čanjeva, krfova i ostalih putovanja i "sportskih igara" ,nadam se da će se naći neko ko će pokrenuti pitanje kršenja zakona ( krivično delo ) i da će vinovnici istog biti kažnjeni po zasluzi. Prvo su nam ukrali celu jednu platu prošle godine, da bi sada nastavili sa "finijom" krađom.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси