Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Атлагић: Шта ће тужилац учинити поводом медијских напада
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

03. 02. 2015.

Извор: Танјуг

Атлагић: Шта ће тужилац учинити поводом медијских напада

Посланици Скупштине Србије искористили су и овог уторка могућност да поставе питање надлежнима, па је тако посланик СНС Марко Атлагић питао државног тужиоца да ли је видео "медијске нападе на председника Србије Томислава Николића и шта ће тим поводом предузети".

Атлагић је у делу седнице, када посланици постављају питања, рекао да су медијски напади на Николихца, као и на премијера Александра Вучића "спрега мафијашко тајкунских група, који превазилазе не само границе доброг укуса, већ су склизнуле у област патологије и кривичне одговорности".

Посланик СНС је додао да је критика власти пожељна, али да између критике и медијских напада постоје огромне разлике.

Према његовим речима, медијска критика се заснива на истинитости чињеница и управо зато је друштвено корисна за читаво друштво и државу.

"Критике су пожеље, али одређене личности запослене у одређеним таблоидима и неки аналитички шарлатани, тоталним неистинама о преседнику Републике и његовој породици трују нашу јавност до крајњих граница. У свакој демократској земљи председник државе је, поред химне, заставе и грба симбол државе, па отуда има и посебну заштиту”, рекао је он.

Алтагић је додао да иза медијских напада стоје опасне намере да се земљи и њеном угледу нанесе штета, али тај углед је порастао од како је Николић на челу државе, а Вучић премијер.

"Унаточ тим нападима председник Србије и председник владе и даље ће се борити несмањеном жестином и Србија сваким даном постаје модерно уређено друштво", подвукао је Атлагић.

Он је такође поновио да му је јуче на пешачком прелазу прстом претио некадашњи функционер ДС Божидар Ђелић.
"Јуче у 8:50, у Улици царице Милице, на пешачком прелазу, пришао ми је Ђелић, подигао руку и прстом ми вербално претио - ако ме још једном поменеш у скупстини, готов си, готов си, готов си", пренео је посланицима Атлагић.

Он је додао да је био "изненађен и шокиран примитивизмом" и да је покушао да се сети када је Ђелића последњи пут поменуо.

“И сетио сам се, то је било 22. децембра прошле године”, рекао је Атлагић.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси