Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Новинару Јужних вести претио син одборнице СНС
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

29. 01. 2015.

Аутор: Предраг Благојевић Извор: Јужне вести

Новинару Јужних вести претио син одборнице СНС

Мушкарац који је 30. децембра новинару Драгану Маринковићу поручио да би му дао "метак у чело" је син високе функционерке лесковачког СНС Милијане Маринковић.

Маринковићева је у разговору са новинарима током данашње седнице Скупштине Града потврдила да је реч о њеном сину, али додала да је реч о "неспоразуму".

"Пре свега он није претио и то је неспоразум. Притом, није знао да се обраћао новинару", каже одборница.

Иначе, Милијана Маринковић је на локалним изборима 2012. године била на високом 3. месту листе СНС, као најбоље позицинирана жена.

Била је одмах после актуелног градоначелника Горана Цветановића и Драгана Стаменковића.

Подсетимо, реагујући на текст о одбијању лесковачке Хитне помоћи да помогне старици, извесни Миодраг Маринковић је 30. децембра новинара најпре вређао на Фејсбуку, а затим и упутио јасну "поруку".

"..такви сте ви неписмени новинарчићи који се позивате да добијете статус службеног лица. Дао бих ти ја метак, говно посрано неписмено!"

Иако је претећа порука била упућена новинару због текстова које је писао, Основно јавно тужилаштво у Лесковцу је погрешно квалификовало то кривично дело, а затим закључило да се оно "не гони по службеној дужности".

Јужне вести су уложиле жалбу на такву одлуку Тужилаштва.

Коментари (1)

Остави коментар
пет

30.01.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 18:51

Bruka za SNS

Visoka funkcionerka SNS Milijana Marinkovic smatra da se mogu vredjati obicni gradlani, jer Pravda svog sina da nije znao da se obraca novinaru kada je tu osobu vredjao i pretio joj da bi mu dao "metak u celo"! Sramota je ako M.Marinkovic SNS ne udalji iz svojih redova!

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси