Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Ивановић преговара са Николићем
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

29. 01. 2015.

Аутор: Аделарда Поповић Извор: Блиц

Ивановић преговара са Николићем

Уколико први човек државе седне преко пута Ивана, у петак ћемо сазнати како је реаговао на гласине да је он крив за то што популарног шоуа није било прошле недеље.

“Блиц” сазнаје да су ТВ „Прва” и Иван Ивановић у сутрашњу емисију ”Вече са Иваном Ивановићем” позвали Томислава Николића.

Водитељ вероватно жели да сам председник гледаоцима објасни неистинитост гласина да је баш он прошле недеље тражио да се шоу укине.

Говорило се о томе да је Николић љут зато што се његово име сувише често помиње у шаљивом контексту. Председник је то демантовао на Твитеру.

Ако бисмо укидали сваку емисију и таблоид у којима причају и пишу лоше о мени, не би било ниједне емисије ни таблоида, написао је Николић.

Да је позив стигао у кабинет, потврдила је Станислава Пак, саветница председника. Још нисам разговарала са председником о том позиву и не знам да ли ће гостовати, рекла је љубазно Пакова за „Блиц“.

Иван Ивановић је за „Блиц“ потврдио да ће у петак у емисији гост бити Бојана Лекић док се о доласку Николића није изјашњавао.

Да подсетимо, када је објављено да Ивановићеве емисије неће бити, прошле недеље су се огласили са телевизије „Прва“, рекавши да је то зато што је он прекршио компанијска правила.

Иван је као кривца за неспоразум са својом матичном кућом именовао Драгана Ј. Вучићевића, главног уредника „Информера“.

Шта је Иван причао о Николићу

Прво је председнику монтирао изјаву из филма “Лепа села, лепо горе” којом је објаснио како Вучићеви министри нису његов ниво: “Да се ви школовани нешто питате, отишли би и Срби и Србија у ку...”

Потом су “пророчком, тарабићевском изјавом” назвали његову изјаву у којој брани хуманитарни рад своје супруге Драгице: “Кроз 100 година ће два Србина разговарати и рећи како се звао онај председник, муж Драгице Николић, која је направила 20 породилишта у Србији.“

И на крају су “објаснили” да Николић даје овакве и сличне изјаве јер је “неиспаван” пошто му изнад главе у Бајчетини лете авиони, па су због тога морали да уведу забрану летова изнад председникове сеоске куће. Још су додали и да ће због тога из донација бити изграђена “ваздушна обилазница око Бајчетине до краја 2015. године“.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси