Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Јоксимовић: Не желимо да дижемо прашину
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

27. 01. 2015.

Извор: РТК2

Јоксимовић: Не желимо да дижемо прашину

Искрено се надамо да ће заменик премијера господин Бранимир Стојановић истрајати у напорима да кроз правне механизме, надлежни органи открију и санкционишу нападаче. У томе има недвосмислену подршку и наше куће.

”У том послу, сматрамо нису му преко неопходни медијска саопштења и сусрети за сликање. Ми у РТК2, а верујемо и народ такодје, не сумњамо у његове искрене намере. С тога са нестрпљењем очекујемо резултате деловања заменика премијера Владе Косова у најављеном, иначе врло важном послу”, навео је директор РТК2 у одговору на саопштење заменика косовског премијера Бранимира Стојановића.

Право је господина Стојановића да процењује шта је интерес српског народа али, смо ми надлежни да бринемо о безбедности наших људи који ће и данас да прате протесте у Приштини, а биће и у Ђаковици и Призрену.

”Да ли је аутоцензура и да ли није у интересу новинарске професије, то што смо решили да не пружамо прилику ником, ни новинарима, ни политичарима да у складу са сопственим интересом потежу ову причу, процениће читаоци и гледаоци”, написао је Јоксимивић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси