Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Пак Станковић: Кампања против Николића траје константно
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

27. 01. 2015.

Извор: Танјуг, РТВ

Пак Станковић: Кампања против Николића траје константно

Саветница председника Србије Станислава Пак Станковић изјавила је данас да кампања против председника Републике Томислава Николића траје константно, јер некоме није у интересу да Србија буде просперитетна држава и да сарађује и са Русијом и са Европском унијом.

 

Пак Станковић је у Јутарњем програму ТВ Пинк рекла да је та кампања интензивирана од пролећа и да се сваког дана креирају некакве афере, које се спинују и да се око тога прави велика прича.

Саветница председника Србије је истакла да некоме није у интересу да се одржи војна парада у Београду у присуству председника Русије Владимира Путина.

Пак Станковић је истакла да ће председнички избори бити тек за две године, да је пуно нерешених проблема, а да председник Србије ради свој посао на добар начин и да је посвећен Србији.

"Ми смо недавно видели на који начин се финансирају поједини медији у Србији. Дакле, то је довољан индикатор да је оваква кампања систематска, да се покушава власт представити као неспособна, дилетантска. Стално некакве чарке ту испливавају које у суштини не постоје", рекла је Пак Станковић.

На питање новинара о односу председника Николића са потпредседницом владе и министарком саобраћаја, грађевинарства и инфраструктуре Зораном Михајловић, Пак Станковић је одговорила да "све иде у истом правцу, међутим, појединци некада искоче мало у свом деловању у неком другом смеру".

"Председник у принципу реагује на оно што се дешава и покушава некако да врати ствари у праве токове", додала је Пак Станковић.

Коментаришући изјаву Михајловићеве да председнику Николићу "недостаје енергије", Пак Станковић је оценила да Михајловићева квалификује председника Николића на неприкладан начин.

 

Коментари (1)

Остави коментар
чет

29.01.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 17:39

Stavite mu stiropol da ne nazebe

Vi ste savetnica Nikolica koji je poznat po stiropolu,i mnogo toga jos...U Srbiji ima 600.000 savetnika sa platama u rasponu 60.000-100.000 dinara i to od naroda Srbije.Da je je Nikolic debil da bu treba savetnica ili mu treba nasto drugo...Narod jos uvek trpi

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси