Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Митић: Ускоро долазим на власт и све чистим
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

23. 01. 2015.

Извор: www.svrljig.info

Митић: Ускоро долазим на власт и све чистим

Иако је у више наврата износио непроверене тврдње, бивши лидер локалног СПС-а Радован Митић на последњој седници Скупштине рекао је да ће „све медије почистити“, а да је за њега лично понижење када се његова дискусија не преноси.

 

Митић је већ на почетку седнице прво приметио да нема камера локалне телевизије „Ласер“ што му је видно засметало, па је, како би и тај део Његове дискусије по Његовој жељи пренели, прва реченица упућена са скупштинске говорнице била „Где су камере?“.

Како је био видно узрујан због неприсуства камера, очигледну жељу да се фотографише за скупштинском говорницом, како би што пре наставио са дискусијом по Дневном реду, испунио му је, фотографишући га својим приватним фото-апаратом, шеф одборничке групе СНС-а.

Међутим, Митић је, не обазирући се на Дневни ред Скупштине у којој представља грађане који му и даље дневницу плаћају 5.500 динара и којима је остао најпознатији по афери „печат“ и највећој плати од 127.000 динара у историји локалне Скупштине на чијем је челу „опстао“ цела 3 месеца, да би потом сам себе сменио, наставио је са прозивкама медија, најављујући свој скори долазак на власт и да ће све „то“ (медије, прим. аут.) почистити.

Ја сам тамо на средствима информисања оцрњен да сам имао 127.000 динара плату, ено то је објављено на интернету и то мени у опште не смета, ја знам ко то ради. Кад дођем на власт све ћу их почистити, а то ће се врло брзо десити – поручио је бивши лидер локалног СПС-а Радован Митић.

Иако овај вид претње није санкционисан од стране председавајућег седнице, Митић је наставио са оптужбама, овога пута на рачун невладиних организација за које је, како је рекао, све припадају Влади.

Нема невладиних организација. Иза њих увек стоји нека Влада – рекао је Митић.

Радован Митић уједно је и шеф опозиционе одборничке групе СПС-ЈС-НС која је у коалицији, након избора, са целе 3 странке једва „накрпила“ 4 одборника.

На челу локалног СПС-а недавно га је сменио Рацо Ментовић.

Биографија:

Радован Митић рођен је 15.03.1956. године у Сврљигу. Завршио је средјну пољопривредну школу у Неготину. Радни век започео је на пољопривредном добру у Салашу, код Зајечара, а потом радио на фарми оваца у Сливју, на месту руководиоца биљне производње. Радио је у “Нишкој млекари“ на пословима регионалног менаџера. Члан је од оснивања Социјалистичке партије Србије. Живи у Сврљигу. Ожењен, отац пунолетног детета.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси