Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  На насловној страни Информера није хрватска председница
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 01. 2015.

Извор: Танјуг

На насловној страни Информера није хрватска председница

Власник и главни и одговорни уредник дневног листа "Информер" Драган Ј. Вучићевић рекао је данас да на фотографијама које је тај лист објавио на насловној страни викенд издања није председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић, као што су они објавили и извинио се јавности и хрватској председници. На насловној страни викенд издања Информера објављене су провокативне фотографије за које је тај лист навео да су фотографије хрватске председнице, а како је Вучићевић на конференцији за новинаре рекао ради се о снимку једне порно глумице.

 

 

"На фотографијама није Грабар Китаровић већ једна порно глумица. Ја сам крив и преузимам одговорност. Извињавам се читаоцима Информера, српској и хрватској јавности, председници Хрватске и свима које је погодило оно што смо објавили", рекао је Вучићевић на конференцији за новинаре.

Он је рекао да им је снимак доставио човек са којим Информер сарађује две године и који им, како каже, никад није дао лажну информацију, као и да је редакција листа два дана проверавала ко је на снимцима, али није могла да открије.

"Ово је велика професионална грешка, недопустива и ја преузимам одговорност и спреман сам да сносим све могуће последице, па и да будем ухапшен. Не желим да ово изгледа као покушај да Информер прође без последица", рекао је Вучићевић.

Он је додао да је уредништво листа одлучило да сав приход од продаје викенд издања да у хуманитарне сврхе.

Вучићевић је истакао да овај случај неће утицати на односе Србије и Хрватске и да нема никакве везе са државом, ни са уредништвом Информера, већ да може утицати само на њега.

Коментари (4)

Остави коментар
уто

20.01.

2015.

prele [нерегистровани] у 00:27

najstroze ga kazniti

Dakle,smatram da bi neka institucija,a na prvom mestu se ocekuje od novinarskih udruzenja, ovom stvorenju napokon trebalo zabraniti rad. To novinar? Deceniju i vise se bavi laznim izjavama, tekstovima i pise kojesta bez ijedne osude? Kakav Vucic,koji Nikolic i ostala politicarska "elita" mogu da tolerisu rad ove persone?
Sramota...jos se on kao ispred lista izvinjava hrvatskoj predsednici? Valjda je umislio da ce naglasavanjem svoje "pripadnosti" , cela ujdurma biti uklonjena iz medija i zaboravljena?
Kazniti tu zluradu,zlobnu i nadasve nadobudnu osobu sa makar milion evra,i zabranom rada u bransi 20 godina!

Одговори
нед

18.01.

2015.

boki [нерегистровани] у 18:52

mrak

Vratite nam Utisak ,gušim se........

Одговори
суб

17.01.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 22:41

budjenje

Zasto cuti UNS? Sta kaze predsednica o ovoj blatnajavoj covekolikoj pojavi i njegovim bledajadama. Zasto se niko nije oglasio? Sta, ne smete od Vucica? Bas cudno a on je samo dao pare Vucku da se igra novina...i sada bi terebalo da kaze - Dosta, ova igracka nije vise za tebe! Hoce li ili cemo mi i dalje da trpimo mentano nasilje primitivnog maloumnika....

Одговори
суб

17.01.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 16:34

МОЖЕ? МОЖЕ!

Неки се питају како ово може. Па, може! И није то, неће бити ни задњи, пут том човеку. Колико је људи завио у црно лажним нападима! При сваким властима. Од ГЛАСА ЈАВНОСТИ, преко КУРИРА, до данашњих дана - кад је ”свој газда”. Сада је међународни скандал, можда ће најзад награисати (сумњам!), али шта са, засигурно је извесно, стотинама које су, бар у задњих 15 година, жртве погубних таблоида којима је извикани Вучко један од барјактара. Има ли спаса? Може ли УНС нешто да преузме и предузме? Куда Србија срља заједно са нама?

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси