Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Вучелић: Не одговара им јак премијер
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

12. 01. 2015.

Извор: Дневник

Вучелић: Не одговара им јак премијер

Главни уредник „Печата" Милорад Вучелић подржао је ставове које је премијер Александар Вучић изнео у обраћању портпаролки ЕК-а Маји Коцијанчич, и оценио да „неком у администрацији ЕУ не одговара да Србија има јаког, стабилног и моћног политичара, који има велику већину".

 

Питање је и да ли се невладине организације које финансира ЕУ могу постављати као просудитељи казао је Вучелић за ТВ „Пинк".

По његовим речима, они сматрају да би у Србији требало да постоји мрежа која би спроводила контролу над Владом и медијима и "која одлучује како ће се и шта писати и шта је истраживачко новинарство".

Да се тобоже то ради по процедурама које су чврсте, и у случају кад се одлука Владе не свиђа и не слаже с њиховим виђењем ствари, долази њихова реакција и говоре ко на шта има право - навео је Вучелић.

Он је  додао да је реакција ЕК-а уследила након одлуке Владе да се на тендеру за решавање проблема испумпавања воде прихвати понуда домаће компаније да би се уштедело 23 милиона евра. Оценио је да је ЕУ у том случају показала „патерналистички и понижавајући однос према Србији".

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси