Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Б92 најгледанија у својој историји
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

29. 12. 2014.

Аутор: Љ. Р. Извор: Курир

Б92 најгледанија у својој историји

Телевизија Б92 има чиме да се поноси јер је у 2014. години, према истраживањима, забележила до сада највиши раст гледаности.

Поверење које им указују гледаоци из дана у дан све је веће.

У последњем кварталу године, као резултат нове програмске шеме и продукционотехничких освежења, гледаност је порасла за 20 одсто у укупној популацији и за изразито високих 30 одсто у циљној групи од 18 до 49 година.

Хумористичка породична серија „Луд, збуњен, нормалан“ најгледанији је програм на свим националним емитерима у Србији у комерцијалној циљној групи и бележи више од милион гледалаца.

Једносатне Вести у 20 сати константно улазе у топ 20 емисија, а публика воли да гледа и „24 минута“ са Зораном Кесићем.

Емисија је у свом термину емитовања најгледанији програм на свим каналима у земљи, а „Булевар у 5 до 5“ прати сваки пети гледалац у Србији који је у то време крај ТВ пријемника.

Коментари (1)

Остави коментар
пон

15.06.

2015.

Ros [нерегистровани] у 22:19

Гледаност

Поштована редакцијо,

Годинама сам гледала ваше информативне програме и младу новинарку Катарину Лазаревић. Њене временске прогнозе су биле и остале најбоље не само за мене него и за многе са којима сам се дружила док сам живела и Србији а и овде у дијаспори. Коначно сте је вратили и почела је да се појављује као водитељка булевара у 5 до 5 . Онда је опет нема и доводите на њено место особу која не зна да се понаша и која ће вам "повећати гледаност са сваки 5 на сваки 10". Напоменула бих да ово није само моје мишљење већ и особа са којима контактирам.
Надам се да вам то није циљ и да у редакцији постоје особе које знају да оцене ко вреди. А и доста више веза и везица. С поштовањем
Поздрав

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси