Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Новинар добио отказ због неподобног извештавања
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

23. 12. 2014.

Аутор: С. Мирић Извор: Блиц

Новинар добио отказ због неподобног извештавања

Новинар Радослав Медић добио је решење да је технолошки вишак у редакцији Радио Оџака где је радио више од 30 година.

Он се локалним моћници замерио што је у информацији са конференције за медије ДС пренео оцену да је Скупштина општине Оџаци у којој већину чине напредњаци укинула еколошку таксу Хемијској индустрији „Хипол“ јер је примила у радни однос супруге Горана Ђаковића (СНС), председника СО, и Власка Грујичића, шефа одборничке групе СНС.

Иако су само после два дана одржали своју конференцију за новинаре и имали прилику да одбаце тврдње демократа, Ђаковић и Грујичић нису негирали да им супруге раде у ХИ „Хипол“.

Никада раније у историји тог радија, дугој 45 година, нико није добио отказ иако су неки људи били жигосани за време режима Слободана Милошевића. Ја сам први који је остао без посла због једног извештаја са конференције за штампу, истиче Медић.

Директор Радио Оџака Зоран Лукић ми никада није директно саопштио да ме кажњава због текста о укидању еколошке таксе и ставу ДС о том питању, већ су ме једноставно прогласили технолошким вишком објашњава Медић, коме је до пензије остало две године.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси