Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Паре сте хтели ви, а не ми
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

22. 12. 2014.

Аутор: Ранко Пивљанин Извор: Блиц

Паре сте хтели ви, а не ми

Ко о чему, баба о уштипцима, а Александар Вулин о „нападима“ на његов лик и дело.

У којима како сазнадосмо из фантомских саопштења некаквих НВО, на „Пинку“ предњачи „Блиц“.

Било је и отужно и смешно у исто време слушати дугометражно саопштење о нашим непочинствима и Вулиновом милосрђу.

„Блиц“ је оптужен за све и свашта, а највише да води кампању против министра рада Вулина који је, јелте, робинхудовски и великодушно, преусмерио велике новце намењене невладином сектору у фондове за децу.

А то, према саопштењу, радимо из најнижих порива, јер би се, иначе, тај новац из НВО фондова прелио у наше џепове. Дегутантно и нетачно! Под један, „Блиц“ не води никакву кампању, већ ради посао због којег и постоји информише о марифетлуцима власти, и кад је у тој дисциплини ухваћен Вулин, наше је било да о томе известим.

Дакле, никаква замена теза не може оспорити чињеницу да је господин министар рада затечен у покушају преваре и петљања са државним новцем којим би се окористиле фантомске НВО основане дан пред уплату. Њихов „невладин ангажман“ се састојао у томе да се докопају владиног новца.

Дакле, они а не „Блиц“! Под два, да је радио по закону, министар Вулин је тај новац и требало да уплати за помоћ НВО сектору, јер је за то био и намењен, али транспарентно и без асистенције „баба и стричева“.

Кад је ствар проваљена, он је бржебоље преусмерио те паре за децу покушавајући да се представи као доброчинитељ и заштитник. Под три, министар Вулин је акцију спасавања сопственог образа покушао да представи као чин милосрђа, намерно превиђајући да је и у првом и у другом случају располагао новцем народа, а не сопственим.

Своје паре може, ако хоће, одмах да донира оним инстант невладиним организацијама његова ствар. Али заједничке паре су и наша ствар и наше је да укажемо кад неко хоће да их опљачка!

И под четири, „Блиц“ путем своје фондације и акција које покреће годинама заједно са својим читаоцима и пријатељима, истински и транспарентно помаже нашу децу и угрожене суграђане. Зато је крајње малициозно да нам они који су својим политичким ангажманом ту децу направили сиромашном и оставили без будућности држе лекције о доброчинству! Ми се тим ангажманом не хвалимо, јер га сматрамо делом своје дужности и мисије! Толико!

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси