Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Тукао новинара, осуђен условно
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

11. 12. 2014.

Аутор: С. Бабовић Извор: Вечерње новости

Тукао новинара, осуђен условно

Одборник ЈС Драган Видојевић осу­ђен је условно на две го­дине због насилничког понашања и наношења тешке телесне повреде новинару Горану Мини­ћу у инциденту који се у башти локала “Спорт Плус” у Брусу одиграо 27. јула 2012. Оштећени новинар, данас у пензији, сма­тра да је правда само делимично задовољена.

 

Минић каже да се цео до­гађај одиграо по завршет­ку пријатељске утакмице у фудбалу када је приметио кошкање у коме је учество­вао и Видојевић.

Пришао сам и рекао да су стари људи и да нема смисла да се бију, после чега ме Видојевић песницом ударио у бра­ду, а после пада, шутнуо ме је у главу, поломио два зуба и део вештачке вилице прича Горан Минић.

Нема смисла што је након инцидента, постао одборник у ло­калном парламенту. А у општини, где власт деле СНС, СПС, ЈС, ДСС и ГГ “Преображе­ње” наводе да нико није покренуо иницијативу да функција Драгана Видо­јевића постане тема скуп­штинске седнице.

Одборник и даље има права да обавља своју функцију рекао је Саша Миљковић, председник општинског одбора ЈС. Одборник је већ изјавио да жали и да се каје због свега што се догодило.

Ја сам се извинио људима каже Драган Ви­дојевић. Да било која законска одредба изискује престанак моје одборнич­ке функције, одмах бих вратио мандат.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси