Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Пријем за храбре грађане и признање Дaнасу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 12. 2014.

Аутор: З. В. Извор: Данас

Пријем за храбре грађане и признање Дaнасу

Председник Скупштине града Пожаревца Бане Спасовић са сарадницима приредио је у свечаној сали Градског здања пријем за Насера Абазија и Милицу Чолић поводом недавно исказане грађанске солидарности када су спречили наоружаног разбојника да изврши пљачку у центру града.

Он је, поред признања за испољену грађанску лојалност, уручио признање за медијско праћење овог несвакидашњег подухвата директору листа „Данас“ Душану Митровићу.

Председник Спасовић је захвалио храбрим суграђанима наводећи да и они као обични људи одражавају дух града Пожаревца који се може подичити и таквим величинама као што су били Милена Павловић Барили, Миливоје Живановић и многе друге личности.

Директор листа „Данас“ Душан Митровић истакао је веома добру сарадњу са овим градом и најавио још експанзивнији наступ ових новина и посебно недељног подлистка „Браничево данас“ у Пожаревцу и читавом Браничевском округу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси