Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Пинк 3 од сутра има програм 24 сата!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 11. 2014.

Аутор: М. К. В. Извор: Курир

Пинк 3 од сутра има програм 24 сата!

Регионални информативни канал Пинк 3, с уредником Гораном Гмитрићем на челу, у понедељак, 1. децембра, почиње с емитовањем 24 сата програма.

Редизајнирани инфоканал с потпуно новим техничким и продукцијским капацитетима почиње да се емитује из студија у Београду, Сарајеву и Подгорици. Обједињене, четрдесетоминутне регионалне вести, с укључењима из сва три студија, на програму су три пута дневно, у 10, 14 и 21 сат, а вести из појединачних студија су распоређене на све преостале сате. Концепт инфоканала Пинк 3 базиран је на живим укључењима с места догађаја. Сваке вечери од 20 часова емитоваће се из студија у Београду ток-шоу „Правац“, који ће уређивати и водити Предраг Сарапа понедељком и четвртком, Драгана Милићевић уторком, Драгана Кањевац средом, Александар Васић петком и Петар Луковић суботом. За сутра Сарапа припрема емисију о стању у српском правосуђу стоји у саопштењу Пинк 3. Поред вести и актуелности, у програмској шеми биће заступљен и документарни програм из домаће и стране продукције.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси