Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Фајненшел тајмс у Куриру
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

27. 11. 2014.

Извор: Курир

Фајненшел тајмс у Куриру

"Адрија медија група" и Фајненшел тајмс потписали су уговор о сарадњи, по којем дневни лист Курир стиче право да реиздаје чланке светски познатог бренда специјализованог за глобалну економију и привреду.

 

Од 1. децембра 2014. године чланци Фајненшел тајмса биће сваког понедељка, на осам страна, пред читаоцима Курира.

Александар Родић, CEO "Адрија медија групе", рекао је да АМГ, као водећа медијска компанија западног Балкана, наставља са остваривањем свог пословног развоја.

- Задовољство је што је реномирани светски бренд као што је Фајненшел тајмс у АМГ препознао поузданог партнера за сарадњу. Објављивањем чланака овог престижног листа читаоци у Србији биће у прилици да у исто време, кад и читаоци у свету, буду упознати са кретањима на глобалном тржишту привреде и економије - рекао је Родић и нагласио да је ово само један у низу пројеката који ће бити понуђени медијском тржишту у региону.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси