Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Нападачи на Пашалића још нису пронађени
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

19. 11. 2014.

Извор: mondo.rs

Нападачи на Пашалића још нису пронађени

Ни пет месеци након премлаћивања уредника агенције Фонет, нападачи на њега нису откривени. Уредник у новинској агенцији Фонет Давор Пашалић изјавио је да га вређа то што ни након пет месеци полиција није открила нападаче који су га на улици претукли и нанели тешке повреде, називајући га "усташом".

 

"Мене прогласе за усташу, туку ме два пута, на простору где би човек очекивао да постоје камере, и ништа се не догађа. Сад се ја стварно питам, како су хапсили пре него што су уграђене сигурносне камере у овом граду? На основу чега? Јер знам да су хапсили. Питам се да ли они не умеју, или не желе", рекао је Пашалић за портал Вајс (Vice) Србија.

Упитан да ли његов случај говори и о положају новинара и медија у Србији, он је рекао да је много већи проблем то што инцидент одражава "стање везано за обичног човека у овом граду".

"У Београду се стално догађају пуцњаве, боду се ножевима, туку се, али се зна где се то догађа. Обично су то неки сплавови, клубови. То су места на којима нисам био 15 година, значи, ја нисам та ризична група. Не знам колико средовечних људи добија батине сваке вечери у овом граду, а да се то не зна", рекао је Пашалић за Vice.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси