Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Текстови три подзаконска акта упућени Републичком секретаријату за законодавство
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

15. 11. 2014.

Извор: Министарство културе и информисања

Текстови три подзаконска акта упућени Републичком секретаријату за законодавство

Министарство културе и информисања је упутило Републичком секретаријату за законодавство текстове три подзаконска акта базираних на недавно усвојеним медијским законима.

Правилник о суфинансирању пројеката којима се остварује интерес у области јавног информисања, Правилник о документацији која се прилаже у поступку регистрације медија у Регистар медија и Правилник о начину вођења и упису у евиденцију представника иностраних медија и дописништава иностраних медија донети су и потписани од стране министра Ивана Тасовца у предвиђеној процедури и у року од тачно 90 дана након ступања на снагу сета медијских закона.   

Ови подзаконски акти сачињени су у консултацијама са ресорним министарствима, покрајинским секретаријатом за културу и информисање, представницима невладиног сектора, медијским и новинарским удружењима, делегацијом ОЕБС-а и уз инострану експертску помоћ у оквиру пројекта "Јачање медијских слобода" који подржава Делегација Европске уније у Републици Србији.

Текстове подзаконских аката можете пронаћи овде.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси