Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Adria Media Group од данас званично највећа регионална медијска компанија западног Балкана
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

07. 11. 2014.

Извор: Курир

Adria Media Group од данас званично највећа регионална медијска компанија западног Балкана

Велико нам је задовољство што ћемо у будућности наставити регионалну сарадњу с партнером као што је Styria Media Group и заједно радити на даљем развијању компаније Adria Media Загреб. Чврсто верујемо у хрватско тржиште, које има све потенцијале за развој медијског пословања, рекао је Александар Родић, CEO Adria Media Group.

Данашњим потписивањем уговора Adria Media Group, водећа медијска компанија западног Балкана, постаје партнер с компанијом  Styria Media Group на тржишту Хрватске. Обе компаније постају партнери у издавачкој кући  Adria Media Загреб, у чијем портфолију се налазе најуспешнији магазини: Story, Cosmopolitan, Elle, National Geographic, Sensa и многи други. Овим пословним партнерством ствара се водећа регионална медијска компанија, лидер на тржишту магазина и веб комуникација.

Styria Media Group је дугогодишњим улагањима остварила доминантну позицију на хрватском тржишту дневних новина и wеб портала, пре свега кроз изузетан успех главних листова: 24 сата, Вечерњег листа, Пословног дневника и Њушкала.

Adria Media Загреб већ годинама има јасну позицију тржишног лидера у сегменту глоссy магазина у Хрватској. У складу с дугорочном стратегијом, компанија се последњих година претворила у тзв. фабрику садржаја, који се нуди на различитим платформама - од најквалитетних интернационалних и домаћих магазина до дигиталних медија, Б2Б пројеката, с циљем да се крајњем кориснику понуди што квалитетнији садржај.

" Adria Media Group као једна од водећих медијских компанија западног Балкана успешно наставља са остваривањем својих визија и циљева. Велико нам је задовољство што ћемо у будућности наставити регионалну сарадњу с партнером као што је Styria Media Group и заједно радити на даљем развијању компаније Adria Media Загреб. Чврсто верујемо у хрватско тржиште, које има све потенцијале за развој медијског пословања. Уверени смо да заједнички, у партнерским односима са Styriјом, можемо наставити са успешним развојем магазина, веб портала и видео-садржаја. Сигурни смо да је будућност здравог пословања у повезаности регије, јачању регионалног пословања и стварању регионалних партнерстава", изјавио је Александар Родић, CEO Adria Media Group

Остваривањем својих пословних циљева и проширењем пословања и на земље Европске уније, компанија Adria Media Group свакако доприноси учвршћивању економских регионалних партнерстава, јачању регионалних економија и привреде, што је основа свих модерних друштава и јасан циљ земаља нашег региона.

Adria Media Group је највећа медијска компанија на западном Балкану, с мултимедијалним портфолиом који укључује 18 штампаних и 14 дигиталних издања. Издања компаније Adria Media Group тренутно чита 11 милиона људи. Adria Media Group је у потпуности посвећена стварању јасне и одрживе будућности у циљу задовољавања свих потреба милиона читалаца штампаних издања, wеб портала, корисника мобилних апликација и гледалаца видео-садржаја. У саставу Adria Media Group налазе се магазини Story, Elle, Cosmopolitan, Лиса, Мој стан, Моја лепа башта, National Geographic, Men's Health, Sensa, Elle Decoration, Мама, Бурда и дневно издање Курир.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси