Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Директорка Студија Б: Скинула сам Сарапу зато што је долазио у емисију алкохолисан, Сарапа: Шта је следеће, да сам наркоман
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

06. 11. 2014.

Извор: ФоНет, Блиц

Директорка Студија Б: Скинула сам Сарапу зато што је долазио у емисију алкохолисан, Сарапа: Шта је следеће, да сам наркоман

Директорка и главна уредница Студија Б Ивана Вучићевић изјавила је данас да је са програма скинула емисију "Сарапин пробем", јер се он у емисији појављивао "у видно алкохолисаном стању", после чега је Сарапа бурно реаговао, негирао те тврдње и тражио да Одбор Скупштине Србије за културу и информисање не расправља о његовој личности.

 

Вучићевић је, пре него што је председавајућа Весна Марјановић, због ове полемике, дала паузу од пет минута, истакла да на СТБ у протеклих шест месеци, од када је она на челу те куће, ниједна емисија није цензурисана.

Према њеним речима, Сарапа има личне проблеме и вређао је своје госте у емисији, на шта је он на седници Одбора бурнор еаговао са места и тражио да одговори на те критике.

Председавајућа Марјановић је затражила од Вучићевић да никога лично не вређа, на шта је она узвратила да има право да говори и затражила да не буде цензурисана.

- Нисте реаговали када је Зоран Живковић назвао Драгана Ј. Вучићевића "смрадом", рекла је Вучићевић - обраћајући се председавајућој Весни Марјановић, која је одговорила да ту увреду није чула.

Вучићевић је подсетила да је Сарапа и даље запослен на Студију Б, на шта он из клупе добацио: "Какве то везе има са мојом емисијом?"

Вучићевић је оценила да цензуре данас у Србији нема и да је ДС, док је била на власти у Београду, цензурисала Информативни програм СТБ.

Говорећи пред Одбором у наставку седнице Сарапа се извинио се због реаговања. Он није желео да прича о "свом случају" већ се осврнуо на "озбиљне претње и саопштења који су читани с екрана протв њега".

- Читано је да имам плату 58.000 динара и да то плаћају грађани Београда као да нешто крадем. Причало се да сам у Црној Гори где сам био на одмору... - казао је Сарапа.

Одговарајући на оптужбе да је емисије водио алкохолисан, он је упитао да ли би то дозволио Александар Тимофејев, бивши уредник Студија Б.

- Шта је следеће ? Да сам наркоман? Шта је следеће ? Кућна адреса... Па све је то позив на линч - рекао је Сарапа.

 Он ја казао да не одговара зато што му је скинута емисија ни због тумачења да ли је то цензура или не.

- Нисам се родио с емисијом, па могу и умрети без ње - рекао је Сарапа.

 

Коментари (1)

Остави коментар
суб

08.11.

2014.

anonymous [нерегистровани] у 01:51

cenzura

VD Ivana se hvali da ona od kada je direktor nema cenzure. Pa sasvim razmljivo, razjurila je sve vrsne novinare a oni koji još uvek krpe jadan program u lepom ambijentu čekaju svoj red da budu otpušteni. Sramno !

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси