Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Амерички ТВ канал АМЦ од сутра у Србији
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 11. 2014.

Извор: Политика

Амерички ТВ канал АМЦ од сутра у Србији

Један од најнаграђиванијих телевизијских канала АМЦ, након огромног успеха у Северној Америци, у новембру стиже и у Србију.

Српска публика ће од сутра моћи да ужива у популарним ТВ серијама, у смелим, неочекиваним и изазовним причама овог вишеструко награђиваног ТВ канала који ће се наћи у понуди кабловских оператера (Монитор, ПЕП-КДЦ, Телеком Србија, Каблком, ЈМ ОСКАР, Орион Телеком, Knight Development Support, Коперникус, Јотел, ЗТР Сити Сервис, Поларис Медиа, Радијус Вектор, Удружење корисника кабловске телевизије Зајечар, Сат-Тракт, Тарго Телеком, Exe Net Advertising).

Нажалост претплатници највећег кабловског оператера СББ-а неће бити у могућности да прате овај изузетан канал јер су из нама непознатих разлога недавно укинули МГМ. Премијерно, АМЦ ће се у Србији представити са две нове серије „Битка за контрол” („Halt and Catch Fire”) средом од 22.00 и „Потрага за истином” („The Divide”) четвртком од 22.00.

АМЦ емитује серију која је четири године заредом освајале „Еми” награде за најбољу драмску серију - „Људи са Менхетна” („Mad Man”) и шест од последњих седам награда за серију „Чиста хемија” („Breaking Bad”). Поред тога, АМЦ има најгледаније драмске серије у историји кабловске телевизије, а серија „Окружен мртвима” („The Walking Dead”) је у последње две године серија број један међу гледаоцима између 18 и 49 година.

Милионска публика широм света већ увелико прати фантастичне и напете приче високобуџетног филмског и серијског програма иза којих стоји АМЦ. Канал ће моћи да прате сви који су у понуди имали канал МГМ. Нажалост програмску шему са насловима филмова које ће се емитовати на новом каналу нисмо успели да добијемо.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси