Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Ивана и Милош воде вести сат времена
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

03. 11. 2014.

Аутор: В. Јокић Извор: Блиц

Ивана и Милош воде вести сат времена

Један од императива савременог новинарства је ићи у корак са временом.

 

Овако Милош Миловановић објашњава промене у информативном програму телевизије Б92.

Наиме, од вечерас ће се емитовати проширене вести у 20 сати у трајању од сат времена из новог студија са модерном сценографијом, са дужим блоком спортских информација.

Гледаоце ће поздравити водитељски пар Ивана Констатиновић и Милош Миловановић.

Модернизација технологије, побољшање квалитета слике и нови студио на нивоу најсавременијих представљају испуњење тог императива за информативу Б92. Ово побољшање омогућиће још професионалнији рад наших новинара и још већу препознатљивост нашег информативног програма. Све у интересу и на уживање гледалаца, каже Милош.

Његова колегиница Ивана се такође радује променама.

Нове просторије нам дају додатне услове да се потврдимо као информативна редакција број један у Србији. Студио ће бити освежење и за нас и за гледаоце. Прошли смо дуг пут од пиратског емитовања програма, импровизованих студија и редакције расуте по целом граду. Сада када више не морамо да бијемо битку за технику и против ње, а у нове просторије улазимо и са новом технологијом, имамо додатни ентузијазам да наше вести буду најкредибилније. Нови формат 16:9 омогућиће нам и да изгледамо мршавије, кроз смех је рекла Констатиновићева.

Осим Иване и Милоша, водитељски пар вести чине и Живана Шапоња Илић и Горан Димитријевић, док ће презентерка вечерњих вести бити Маша Милеуснић.

 „Кажипрст“ у вестима

Већ сутра вести у 16 сати биће појачане “Кажипрстом” и ексклузивним интервјуима које ће водити Сузана Трнинић и Татјана Алексић. Њих две ће гостима постављати питања која се често не могу чути у етру. У поноћ Б92 ће емитовати вести које ће сумирати минули дан.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси