Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Стартује телевизијски канал Н1
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 10. 2014.

Извор: Бета

Стартује телевизијски канал Н1

Регионални информативни телевизијски канал Н1 почеће да ради данас, 30. октобра, у 14 часова, а програм ће се емитовати из Београда, Сарајева и Загреба.

Програм ће бити емитован из три регионална града - Београда, Сарајева и Загреба. Оно на шта ћемо се фокусирати су чињенице, а не фикција", казао је данас директор уредничког колегијума Брент Садлер новинарима приликом посете телевизији Н1 у Новом Београду.

Поред вести, у понуди ће бити и "ток-шоу", јутарњи програм, емисије из културе, спорта и забаве, документарне серије.

"Остале телевизије добиће снажну конкуренцију, а грађани потпуно нови вид информисања... Наш циљ је да креирамо снажну телевизију, да професионално и одговорно извештавамо о стварности која нас окружује, да грађанима пружимо поглед од 360 степени", рекао је директор програма за Србију Југослав Ћосић.

Као партнер Си-Ен-Ен-а за регион, Н1 ће емитовати и део програма Си-Ен-Ен који је релевантним за гледаоце у региону.

У тиму новог телевизијског канала су и Маја Жежељ која ће радити Дневник са Мајом Драгић и Миланом Шарићем, док ће јутарњи програм водити Миња Милетић.

У Србији ће грађани моћи да прате Н1 преко кабловских оператора СББ, КДС и Јет, као и преко платформи Д3 и Д3и, Тотал ТВ-а и Београд нетворка, а биће доступан и преко портала http://www.n1info.com/rs и ИОС, Андроид и Виндоус апликација.

У Босни и Херцеговини, Словенији, Црној Гори и Македонији, канал ће, поред платформе Тотал ТВ, моћи да се прати преко Телемацха, у Хрватској преко Макс Тв и Вип Нета, а другде у Европи преко https://www.nettvplus.com/.

Коментари (2)

Остави коментар
суб

01.11.

2014.

anonymous [нерегистровани] у 13:48

Re:

Bravo, u potpunosti podrzavam ono sto si napisao. Nas odavno niko ni za sta ne pita. Iz dana u dan smanjuje nam se mogucnost da se i protiv toga borimo jednostavnim klikom na dugme daljinskog, jer kako se stvari sa srpskim televizijama odvijaju daljinski ce izgleda u potpunosti da izgubio smisao. Horor!

Одговори
пет

31.10.

2014.

anonymous [нерегистровани] у 18:55

da li smo pitani

Da li je neko sondirao teren, pitao gledaoce da li žele da ih vestima snabdeva CNN? Nije, a siledžije poput SBB su samo gurnuli kanal na izvolte. Lično ne želim ni da imam kanal, niti me njihova vizura interesuje. Zar ovo nije medijsko silovanje naroda?

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси