Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Радио Нови Сад уживо са Сајма књига
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

29. 10. 2014.

Извор: РТВ

Радио Нови Сад уживо са Сајма књига

Радио Нови Сад сваког радног дана уживо емитује програм са Сајма књига у Београду, у ком гостују реномирани писци и издавачи из Србије и из региона.

Идеја Редакције за културу Радио Новог Сада је да се у току пет дана емитовања уживо са Сајма књига слушаоцима представи врх књижевног живота у Србији и региону.

"Кренули смо са Баздуљем. Имамо намеру да промовишемо све људе који су објавили нове књиге, јер нова књига је нови изазов и нови подстицај читаоцима, и некако зракастом ширењу некакве мисије културе, у онако нашим сиромашним животима. Не мислим при томе само на материјално сиромаштво, него пристајемо све више и духовно да се осиромашујемо", каже Татјана Новчић Матијевић, водитељка емисије.

Емисија се емитује од понедељка до петка између 15 и 30 и 17 часова, а према речима аутора програма, фокус је на добрим, паметним и провокативним издањима која представљају изазов и подстицај за лична и колективна преиспитивања. Очекују се гостовања Игора Мандића, Анте Томића, Марка Шелића Марчела, Слободана Тишме и других.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси